My Frenzz

Khamis, 4 Oktober 2012

akhirnya sampai jua...

ASSALAM
Kepada semua rakan moga hari ini lebih bermakna dari semalam...insyaallah.

Masih lagi cerita2 lama sy kongsikan..tapi tak le lama manapun..
citer raya lepas..
 Akhirnya sy sampai juga ke teratak kakzakie pemilik blog  
setelah sekian lama kami hanya berhubung melalui alam maya juga telefon.

 Kepada kak zakie..jutaan terima kasih dari kami ..dengan layanan mesra akak sekeluarga & hidangan yg sedap2 belaka...terasa bersalah pulak kerana agak lewat kami sampai bukan sengaja tapi pada hari tersebut banyak rumah yang kami kunjung ditambah pula dgn hari hujan..walaubagaimana pun alhamdulillah janji mesti ditepati..kami sampai juga.
Sebagai kenangan..dapatlah juga kami bergambar
walaupun anak2 yg mengambil..gambar ni di ambil oleh anak kakzakie.. syamien..comel jer orgnya..peramah & mudah mesra terutama dgn anak2 sy..aleya amira aidil..seronok betul diaorg. kat belakang tu cik hb sy & husband kakzakie..nampak mcm rancak je berbual lupa lak sy nak tanya cik hb apa yg dibualkan hehehe..
kakzakie..sori sy tepek gambar ni..tapi sy dah blurr kan wajah comey akak tu..
don wori...hehe 
akhir sekali..tq atas n3 yg akak dah buat haritu..sy jer lambat sori kak. 
insyaallah jika diizinkan kita berjumpa lagi...
agak2 bila akak nak datang rumah sy yek??


OK JUMPA LAGI.
INSYAALLAH..





12 ulasan:

Kakzakie berkata...

Lapang-lapang nanti bolehlah kakak berkunjung jumpa anak-anak (3A) itu. Sekali dah jumpa memang ada rasa rindu..

Boleh aje dtg rumah kakak bila free bukan jauh pun kan...

psst: kakak malu hihi...

Sharifah SM2 berkata...

KAKZAKIE- HEHEHE ape nak dimalukan kak,...ramai yg teringin nak tgok akak tau..nnti ada kelapangan sy bwk 3A tu dtg umah akak..tq kak

Cikgu Ma berkata...

malu btol kak zakie tu ^_^

inazamri berkata...

salam kenal.Tingin juga nak jumpa kak zakie tu cuma ntah bila.kena la jumpa sdiri ye kalau nk tau rupa kakak tu.

ainnoraini berkata...

teringin jugak nak jumpa kakzakie tuu...mesti manis orgnya kann...

Norzie hany berkata...

Salam kenal dan follow sini.
Wahhh dah jumpa kak Zakie....bestnya jumpa rakan alam maya.

maya amir berkata...

salam.. 1st time datang sini:) bestnye dapat jumpe kak zakie.. rumah kat senai ke?.. kak zakie pemalu ye, tanak tunjuk muka..hehehe..

saya nak jemput join GA di blog simply moi saya..marilah join kalau sudi..heheh:)

~~zana@pb~~ berkata...

Seronok dpt jumpa geng maya kan? Nanti kalau ada peluang turun Johor, nak juga jumpa dgn kakzakie ni.

munna berkata...

wah! seronoknya SN dpt jumpa blogger famous kak zakie

wahida berkata...

bestnya jumpa kak zakie yg humble tu..teringin nak tgk rupa dia...so mystery....

Ros berkata...

Salam ziarah...

prog muten berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/