My Frenzz

Selasa, 6 November 2012

Hadiah GA...dah sampai!!!!..TQ3

ASSALAM

Seperti yang dah diberitahu melalui n3 yang lepas...
so hari ni baru sy dpt n3 hadiahnya..
sy terima sabtu lepas..tapi disebabkan sy bz coz ada buat HOL 2012 utk arwah abah so hari ni baru dpt n3..jgn marah ye..oklah jom tgok ape die..
TQVM pada dina ME & MY FAMILY atas hadiah ini...jom tgok.
Sampul poslaju
disebabkan sy dah war-warkan kat satu rumah sy menang GA..maka bila brader poslaju tu sampai..semua ckp ibu hadiah ibu dah sampai!!!
 sampul lagi..byk tul sampul dia hehehe suspen jer..
Akhirnya tadaaaa...handbag...
bertambah koleksi sy..bila agaknya sy nak rasmikan handbag ni ekk..


ok jumpa lagi insyaallah

 



10 ulasan:

mama aini berkata...

tahniah sharifah..mama tak pernah sertai GA lagi..he2x..

oyye_gibbous91 berkata...

tahniah,,,

prog muten berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

mama aryan berkata...

tahniah..
salam kenal ye,akak follow sini

Eima Sabran berkata...

Salam kenal, jejalan sini..kindly follo back.. :)

BUNDA a.k.a KN berkata...

BESTNYER DAPAT HANDBAG...CANTIK..

tenku butang berkata...

Done follow sini no. 50,

Do follow me back .. heeee..
http://tengkubutang.blogspot.com/

Kak Yon berkata...

tahniah!

Mimi Azirah berkata...

Bestnye dpt hadiah beg

Lela berkata...

Salam kenalan...cantik beg..